Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g48g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa33g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g124kcal9.4g7.8g6.2g2.8g
Valittu annoskoko114g62kcal4.7g3.9g3.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g31kcal2.4g2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515