Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g31g109kcal4.1g21.7g0.5g1g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)31g28kcal5.1g0.4g0.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g25g21kcal0.3g1.1g1.7g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa13g38kcal2.9g0g2.9g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g456kcal25.2g47.6g17.8g2.8g
Valittu annoskoko113g228kcal12.6g23.8g8.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g114kcal6.3g11.9g4.5g0.7g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686