Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste16g4.1kcal0.1g0.7g0g0.4g
Hk, sininen lenkki 580g23g52kcal2.3g1.4g4.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g219kcal6.6g14.8g14g1.4g
Valittu annoskoko114g110kcal3.3g7.4g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g55kcal1.7g3.7g3.5g0.4g
Arvot/100g100g97kcal2.9g6.5g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050