Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 47g18kcal0.4g3.7g0.1g0.8g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g19g23kcal0.6g0.8g2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g89kcal2.2g9.2g4.6g1.6g
Valittu annoskoko114g44kcal1.1g4.6g2.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g22kcal0.6g2.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153