Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 30g50kcal5g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Maustekurkku15g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalaliemi laimennettu 30g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 11g34kcal2.1g0.3g2.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g27kcal0.2g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g238kcal15.2g3.8g18.2g1.4g
Valittu annoskoko114g119kcal7.6g1.9g9.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g60kcal3.8g1g4.6g0.4g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270195