Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl23g101kcal1.6g14.4g4.3g0.7g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g34g115kcal0.7g0.9g12.1g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g23g61kcal1.8g2.7g4.5g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kinuskikastike 11g48kcal0.1g6.4g2.4g0g
Daim 56g3.1g17kcal0.1g1.9g1g0g
Liivatelehti, gelatiini1g3.3kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g906kcal10.4g73.8g63.2g1.4g
Valittu annoskoko114g453kcal5.2g36.9g31.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g227kcal2.6g18.5g15.8g0.4g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939