Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g9g13kcal1g1.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 47g30kcal1.4g2.3g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g193kcal11.2g16.4g8.8g0.8g
Valittu annoskoko114g97kcal5.6g8.2g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g48kcal2.8g4.1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915