Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g63g222kcal8.5g41.5g1.8g3.8g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Basilika, tuore0.7g0.3kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto14g61kcal2g0.1g5.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.2g3.6kcal0g0.1g0.3g0g
Saksanpähkinä 14g96kcal2.1g0.5g9.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g837kcal26.2g87g40.8g12.4g
Valittu annoskoko114g419kcal13.1g43.5g20.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna57g209kcal6.6g21.8g10.2g3.1g
Arvot/100g100g369kcal11.5g38.3g18g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278