Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g63g11kcal1.2g1.3g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g22g87kcal6.5g0.4g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g387kcal16.6g5g32.8g0g
Valittu annoskoko114g193kcal8.3g2.5g16.4g0g
Annoskoko puolitettuna57g97kcal4.2g1.3g8.2g0g
Arvot/100g100g170kcal7.3g2.2g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931