Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.3g9kcal0g0g1g0g
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g3.1g11kcal0.4g2.1g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parmesan formaggio da pasta1.9g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g44g18kcal2.2g2.1g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g9g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.1g15kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g249kcal19.8g18g10.4g1.4g
Valittu annoskoko114g124kcal9.9g9g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g62kcal5g4.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g109kcal8.7g7.9g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096