Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto38g71kcal2.9g1.3g6g0g
Katkarapu, rainbow47g47kcal10.8g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g28g30kcal1g5.7g0.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g296kcal29.4g14g13.4g1.2g
Valittu annoskoko114g148kcal14.7g7g6.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna57g74kcal7.4g3.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g130kcal12.9g6.2g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265