Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)19g15kcal3.6g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g35g56kcal0.6g4.2g0.1g0.7g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.9g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g213kcal13g8.8g5.8g1.4g
Valittu annoskoko114g107kcal6.5g4.4g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g53kcal3.3g2.2g1.5g0.4g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455