Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g16g23kcal4.9g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g12g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vihreä papu 9g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g124kcal12.2g8.6g4g1.4g
Valittu annoskoko114g62kcal6.1g4.3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g31kcal3.1g2.2g1g0.4g
Arvot/100g100g55kcal5.4g3.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939