Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g8.1g26kcal0.9g5.2g0.2g0.9g
Vehnäjauho, sunnuntai16g57kcal1.9g11.5g0.3g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g471kcal12.8g39.4g29.4g2.8g
Valittu annoskoko114g236kcal6.4g19.7g14.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g118kcal3.2g9.9g7.4g0.7g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.3g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197