Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g74kcal2.2g15g0.3g0.7g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki11g6.1kcal0.9g0.5g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g11g19kcal0g1.1g0g0g
Mustikka33g11kcal0.2g2.1g0.1g1.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)5.5g20kcal0.8g3g0.4g0.6g
Sokeri 4g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g503kcal11.4g70.6g15g4.8g
Valittu annoskoko114g252kcal5.7g35.3g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna57g126kcal2.9g17.7g3.8g1.2g
Arvot/100g100g221kcal5g31g6.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956