Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 27g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Pekoni, paistettu 9g48kcal1.5g0g4.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g27g30kcal0.6g0.8g2.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g14g37kcal3.8g0g2.4g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g399kcal25.8g3.2g31g1.6g
Valittu annoskoko114g199kcal12.9g1.6g15.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna57g100kcal6.5g0.8g7.8g0.4g
Arvot/100g100g175kcal11.4g1.4g13.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390