Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g58g99kcal11.1g0g5.8g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g18g26kcal0.5g0.4g2.4g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g5.2g13kcal0.9g0.1g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g318kcal28.2g4.2g20.2g0.8g
Valittu annoskoko114g159kcal14.1g2.1g10.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna57g80kcal7.1g1.1g5.1g0.2g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339