Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g75g264kcal9g48.9g1.7g6.8g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 21g4.5kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g769kcal19g100g28.4g13.8g
Valittu annoskoko114g384kcal9.5g50g14.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna57g192kcal4.8g25g7.1g3.5g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761