Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g66g72kcal16.4g0g0.7g0g
Korppujauho (Pirkka)11g39kcal1.5g7.6g0.2g0.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g308kcal42.6g16.8g7.8g1g
Valittu annoskoko114g154kcal21.3g8.4g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna57g77kcal10.7g4.2g2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal18.7g7.4g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272567