Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g8.8g32kcal1.1g6.1g0.3g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Kaurahiutale 5.9g22kcal0.8g3.3g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g15g8.2kcal1.3g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tonnikala vedessä, rainbow27g27kcal5.4g0.1g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g381kcal25.4g43.8g10.8g4.4g
Valittu annoskoko114g191kcal12.7g21.9g5.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna57g95kcal6.4g11g2.7g1.1g
Arvot/100g100g167kcal11.2g19.2g4.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499