Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 99g127kcal21.4g0g4.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.9g2kcal0g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.9g10kcal0.3g2.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g284kcal43.6g6g9.2g0.6g
Valittu annoskoko114g142kcal21.8g3g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g71kcal10.9g1.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.6g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286