Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 63g216kcal6.4g44g0.8g2.2g
Vehnälese 3.5g8kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen44g15kcal1.5g2.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g508kcal16.8g93.4g5.6g7g
Valittu annoskoko114g254kcal8.4g46.7g2.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna57g127kcal4.2g23.4g1.4g1.8g
Arvot/100g100g223kcal7.4g41g2.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98099