Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.6g3.8kcal0g0.4g0.2g0g
Ruokosokeri5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.7g5.9kcal0g1.4g0g0g
Mansikka 63g29kcal0.3g5.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g150kcal1.2g29.2g0.6g3.6g
Valittu annoskoko114g75kcal0.6g14.6g0.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna57g38kcal0.3g7.3g0.2g0.9g
Arvot/100g100g66kcal0.5g12.8g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727