Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty706g989kcal36.4g197.5g4.8g24g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g118g106kcal0.9g22.4g1.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka118g34kcal1.2g7.7g0g0g
Tonnikala öljyssä 82g156kcal22.3g0g7.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g106g85kcal2.8g4.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g2740kcal127.2g463.6g39.8g48g
Valittu annoskoko1130g1370kcal63.6g231.8g19.9g24g
Annoskoko puolitettuna565g685kcal31.8g115.9g10g12g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340