Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Valkokaali keräkaali 417g116kcal5g16.9g0.8g8.8g
Lammaspaisti 33g90kcal9.1g0g6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 111g253kcal21.1g0g18.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 556g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g983kcal73.6g34.2g57.2g17.6g
Valittu annoskoko1130g491kcal36.8g17.1g28.6g8.8g
Annoskoko puolitettuna565g246kcal18.4g8.6g14.3g4.4g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=456097