Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5251g948kcal29.4g131.3g21g36.8g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio334g735kcal26.7g86.9g25.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2387g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1989g5569kcal377.9g0.6g437.5g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu40g358kcal0g0g39.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15219kcal868g437.6g1046.8g73.6g
Valittu annoskoko10000g7610kcal434g218.8g523.4g36.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3805kcal217g109.4g261.7g18.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965