Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow112g90kcal4.7g14.6g1g3.5g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)62g22kcal1.5g2.9g0.3g1.6g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g297kcal33.2g0g17.5g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.8g0.4g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2262g1345kcal89.4g109.8g55g18.4g
Valittu annoskoko1131g673kcal44.7g54.9g27.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna566g336kcal22.4g27.5g13.8g4.6g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278