Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)2122g7426kcal265.2g1521.2g31.8g63.6g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g1980g5545kcal297g0g475.2g0g
Kananmuna kuoreton 1414g2018kcal176.8g4.2g145g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2829g1556kcal87.7g181g56.6g0g
Basilika, tuore212g85kcal6.6g10.6g1.7g8.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1414g283kcal8.5g53.7g4.2g19.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g40kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33903kcal1686.6g3552.2g1430g190.8g
Valittu annoskoko10000g16951kcal843.3g1776.1g715g95.4g
Annoskoko puolitettuna5000g8476kcal421.7g888.1g357.5g47.7g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265