Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä100g75kcal4.1g12.5g0.8g3.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g175g166kcal35g0g1.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g75g49kcal1.2g11.2g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g10g28kcal2g0.5g2g0.1g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl5g31kcal0.3g2.3g2.2g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow10g35kcal0.8g7.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2265g816kcal87.4g70g17.2g7g
Valittu annoskoko1133g408kcal43.7g35g8.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna566g204kcal21.9g17.5g4.3g1.8g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351