Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 8511g14071kcal1425.5g0g936.2g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)922g1153kcal85.7g25.8g73.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 284g61kcal0.9g4.5g0g0.3g
Oliiviöljy 284g2509kcal0g0g283.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35586kcal3024.2g60.6g2587.4g0.6g
Valittu annoskoko10000g17793kcal1512.1g30.3g1293.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna5000g8897kcal756.1g15.2g646.9g0.2g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800