Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1059g134kcal11.9g10.4g2.1g10.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2648g538kcal15.9g100.6g7.9g37.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g1483g2818kcal370.8g0g148.3g0g
Kananmuna kuoreton 1165g1662kcal145.7g3.5g119.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)2119g1483kcal254.2g74.2g21.2g0g
Oliiviöljy 572g5059kcal0g0g572g0g
Sitruunamehu, laimentamaton318g67kcal1g5.1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)636g172kcal8.3g30.5g1.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23863kcal1615.6g448.6g1744.4g117.6g
Valittu annoskoko10000g11931kcal807.8g224.3g872.2g58.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5966kcal403.9g112.2g436.1g29.4g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769