Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4520g1085kcal54.2g153.7g9g94.9g
Vesi, vesijohtovesi 2260g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 57g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sipuli 565g171kcal7.1g27.1g1.1g9.6g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g2260g4068kcal429.4g0g271.2g0g
Siirappi 339g1022kcal0.3g251.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12692kcal982.4g864g562.6g209g
Valittu annoskoko10000g6346kcal491.2g432g281.3g104.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3173kcal245.6g216g140.7g52.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052