Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sokeri 102g414kcal0g102g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 68g234kcal7g47.8g0.8g2.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)90g180kcal2.3g3.5g18g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g150g525kcal3.2g12g52.5g0g
Mansikka 132g62kcal0.7g11.1g0.3g2.5g
Banaani, kuorittu 180g157kcal1.9g33g0.7g3.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen270g162kcal0.8g37.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g3901kcal67.4g498.8g174.8g19.8g
Valittu annoskoko1134g1950kcal33.7g249.4g87.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna567g975kcal16.9g124.7g43.7g5g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705