Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta549g1976kcal71.4g384.2g11.5g19.2g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 50g265kcal0.1g0.2g29.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g186kcal21.3g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Ohrasuurimo 20g64kcal1.6g12.6g0.4g1.5g
Lihaliemi laimennettu 50g9kcal0g1.5g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl37g337kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g5807kcal196g820g181.6g45.6g
Valittu annoskoko1134g2904kcal98g410g90.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna567g1452kcal49g205g45.4g11.4g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334