Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)150g649kcal32.4g5.8g55.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 449g434kcal13.5g88g1.4g4.4g
Omena, keskikokoinen 200g60g20kcal0.1g4.3g0.2g1.1g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g120g330kcal34.8g0.1g20.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)60g18kcal0.5g3.5g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 240g317kcal6.3g7.7g28.8g0g
Tonnikala öljyssä 55g105kcal15g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g3746kcal205.2g218.8g222.6g11g
Valittu annoskoko1134g1873kcal102.6g109.4g111.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna567g937kcal51.3g54.7g55.7g2.8g
Arvot/100g100g165kcal9g9.6g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625