Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g361g2169kcal86.7g23.9g195.2g0g
Voi 90g656kcal1.1g0.4g73.5g0g
Liivatelehti, gelatiini271g946kcal232g0g0.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g181g614kcal5.4g5.4g63.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g181g461kcal10.7g5.8g43.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton41g8.5kcal0.1g0.7g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 9g37kcal0.3g8.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g9781kcal672.6g90g751g0g
Valittu annoskoko1134g4891kcal336.3g45g375.5g0g
Annoskoko puolitettuna567g2445kcal168.2g22.5g187.8g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678