Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g13g46kcal5.8g5.2g0.8g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl94g319kcal13.1g52.5g6.3g10.3g
Vehnälese 35g80kcal4.7g5.4g1.6g13.2g
Vehnäjauho puolikarkea 457g1568kcal46.6g319.8g5.5g16g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 47g252kcal0.4g0.3g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g4643kcal141.2g794.4g84.6g79g
Valittu annoskoko1134g2322kcal70.6g397.2g42.3g39.5g
Annoskoko puolitettuna567g1161kcal35.3g198.6g21.2g19.8g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383