Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g5.6g15kcal0.7g0.6g1.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g113g68kcal1g5.9g4.5g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss113g140kcal3.4g28.8g0.9g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g101g28kcal1.1g4.9g0.4g3g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g169g203kcal30.4g2.9g7.6g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g62g43kcal1.2g5.6g1.9g0g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1132kcal75.6g97.4g48.6g6.6g
Valittu annoskoko1134g566kcal37.8g48.7g24.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna567g283kcal18.9g24.4g12.2g1.7g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674