Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g751g511kcal12g111.9g0.8g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow45g61kcal3.3g5.4g2.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)75g195kcal19.5g1.1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1789kcal72.6g247.4g54g0g
Valittu annoskoko1134g895kcal36.3g123.7g27g0g
Annoskoko puolitettuna567g447kcal18.2g61.9g13.5g0g
Arvot/100g100g79kcal3.2g10.9g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438