Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali286g60kcal3.4g9.7g0.6g6g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g225g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g34g118kcal2g25.7g0.6g0.7g
Siirappi 14g41kcal0g10g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 180g410kcal34.2g0g30.6g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g225g74kcal7.4g11g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.5g11kcal0.5g0.1g1g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1676kcal110.4g129.4g78g18.4g
Valittu annoskoko1134g838kcal55.2g64.7g39g9.2g
Annoskoko puolitettuna567g419kcal27.6g32.4g19.5g4.6g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727