Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g100g22kcal2.9g1.8g0.3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g300g579kcal57g0.3g39g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)500g300kcal5g22.5g20g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2456kcal137.8g61.8g179.6g16.6g
Valittu annoskoko1134g1228kcal68.9g30.9g89.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna567g614kcal34.5g15.5g44.9g4.2g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967