Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 642g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 71g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Poronliha, paistettu 193g386kcal47.8g0g21.7g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g214g86kcal2.1g17.3g0.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g14kcal0.3g0.7g1.1g0.2g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1017kcal101.2g43.8g47g4g
Valittu annoskoko1134g509kcal50.6g21.9g23.5g2g
Annoskoko puolitettuna567g254kcal25.3g11g11.8g1g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305