Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g408g1020kcal69.4g0g81.6g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g117g379kcal16.3g0.6g35g0g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g175g61kcal8g3.5g0.2g4.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g146g88kcal1.5g6.6g5.8g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)146g124kcal1.5g5.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g3433kcal197.4g46g266.6g15.4g
Valittu annoskoko1134g1716kcal98.7g23g133.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna567g858kcal49.4g11.5g66.7g3.9g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393