Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g49g169kcal10.4g0g13.8g0g
Sipuli 76g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g270g297kcal62g0g4g0g
Punajuuri 98g37kcal1g6.7g0.2g2.4g
Paprika punainen 27g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Parsakaali brokkoli 111g39kcal5.1g2.2g0.3g2.8g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g4.9g14kcal1g0.2g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka90g315kcal6.8g71g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2067kcal214g169.8g52.6g14g
Valittu annoskoko1134g1034kcal107g84.9g26.3g7g
Annoskoko puolitettuna567g517kcal53.5g42.5g13.2g3.5g
Arvot/100g100g91kcal9.4g7.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790