Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.363g1270kcal48.3g246.7g8.7g13.8g
Sokeri 158g642kcal0g158g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)326g107kcal10.7g14.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g140g1005kcal1.4g1.4g111.6g0g
Neilikka, annos 4g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g43kcal1.5g8.4g1g3.9g
Siirappi 130g393kcal0.1g96.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g6947kcal124.2g1057.4g242.8g35.4g
Valittu annoskoko1134g3473kcal62.1g528.7g121.4g17.7g
Annoskoko puolitettuna567g1737kcal31.1g264.4g60.7g8.9g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450