Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3209g11010kcal327g2246.1g38.5g112.3g
Sokeri 56g229kcal0g56.4g0g0g
Leivinjauhe 141g248kcal7.3g53.3g0g0.7g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4231g1127kcal139.6g131.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1693g2125kcal186.2g4.4g152.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl635g5712kcal0g0g634.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40901kcal1320.2g4982.8g1651.8g226g
Valittu annoskoko10000g20450kcal660.1g2491.4g825.9g113g
Annoskoko puolitettuna5000g10225kcal330.1g1245.7g413g56.5g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589