Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi23g49kcal2g8.8g0.7g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 313g238kcal5.9g48.5g0.6g3.1g
Hirvenjauheliha oma saalis157g175kcal34.5g0g4.7g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g1202kcal84.8g114.6g43.4g18.8g
Valittu annoskoko1135g601kcal42.4g57.3g21.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna568g301kcal21.2g28.7g10.9g4.7g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467