Juustoinen parsakaalikeitto

Kuullota sipulisilppu kattilan pohjalla, lisää vesi, liemikuutio, parsakaalit ja sulatejuusto.

Mausta pippurilla ja haluamillasi yrteillä.

Anna kiehua kunnes kaalit ovat pehmenneet.

Ota kattila hellalta, lisää ruokakerma ja surauta sauvasekoittimella sileäksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2270 grammaa

Maureen

Mclari sanoi...

Superhyvä resepti! Itse vähän muuntelin ja laitoin ingmanin cheddarin makuista sulatejuustoa 200 g tähän annokseen ja säästin vähän kaloreita myös laittamalla kattilaan oivariini rypsiöljyn sijaan. :)

sunnuntai 24.05.2009 klo 20:34

Tiikeriraita sanoi...

Tää oli hyvä resepti, kiitos!

keskiviikko 11.11.2009 klo 10:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.9g0.9g7.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kasvisliemikuutio 0,4% (Knorr)5g13kcal0.6g0.2g1.1g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g880kcal54.4g27g56.8g17.2g
Valittu annoskoko1135g440kcal27.2g13.5g28.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna568g220kcal13.6g6.8g14.2g4.3g
Arvot/100g100g39kcal2.4g1.2g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109746