Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g312g1093kcal40.9g216.6g5.3g10g
Sipuli (kuorittu)87g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)312g281kcal50.9g4.4g6.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g250g212kcal3.5g11g17.5g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa125g375kcal28.7g0g28.7g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Mustapippuri 6.2g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 31g276kcal0g0g31.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g4558kcal251.8g477.4g180g28.6g
Valittu annoskoko1135g2279kcal125.9g238.7g90g14.3g
Annoskoko puolitettuna568g1139kcal63g119.4g45g7.2g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686