Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 156g46kcal1.5g7g0.6g3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g223g78kcal2.2g14.5g1.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g165g66kcal1.8g11.9g0.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)82g29kcal0.8g5.7g0.4g1.2g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g4.5g12kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Rypsiöljy 5.6g49kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g558kcal13.4g79g18.8g8.6g
Valittu annoskoko1136g279kcal6.7g39.5g9.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna568g140kcal3.4g19.8g4.7g2.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921